Gratis verzending (NL - BE)
Deskundige klantenservice
Voor 13:00 besteld, morgen in huis!
0
0
Gratis verzending (NL - BE)
Deskundige klantenservice
Voor 13:00 besteld, morgen in huis!

Algemeen

In onze webwinkel kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht.

Onze fysieke winkel te Lichtenvoorde is geopend op:

Maandag t/m Vrijdag: 08:30 - 17:30 uur

Zaterdag: gesloten

Tijdens deze uren kunt u bij ons terecht voor winkelbezoek of om het door u bestelde artikel bij ons af te halen of te retourneren.

Verzending binnen Nederland en België is gratis! Afhaling in de winkel is dit vanzelfsprekend ook. Wij kunnen op aanvraag ook naar uw vakantieland versturen, maar hiervoor rekenen wij verzendkosten.

Op Hottuning.nl kun je op verschillende manieren betalen:

  • iDeal
  • PayPal
  • Bancontact/Mister Cash
  • Bankoverschrijving

In onze fysieke winkel heeft u de mogelijkheid tot pinbetaling of contant afrekenen. Wij verkopen geen cadeaubonnen.

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Stel je vraag dan gerust per e-mail ( [email protected] ) aan onze klantenservice of bel tijdens onze openingstijden op 0544-371974. We beantwoorden graag al je vragen.

Windschermen

Wij streven er naar om elk artikel dat voorradig is en voor 13:00 besteld wordt, de volgende werkdag aan u te leveren. Let hierbij goed op de voorraadstatus van het artikel, voor de huidige levertermijn van het artikel.

Als u uw e-mail adres heeft opgegeven ontvangt u van onze koerierdienst DPD een mail met de tracking, zodat u het pakket ten allen tijden kunt volgen.

U kunt het pakket in veel gevallen herleiden via de website van DPD.  Zo is het mogelijk om uw pakket bij het dichtstbijzijnde pakketpunt in uw buurt te laten leveren.

Je kunt een windscherm dat je bij ons hebt aangeschaft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Bij Hottuning heb je voor je bestellingen een zichttermijn van 14 dagen. Producten dienen altijd in de originele verpakking en in ongebruikte staat retour gestuurd te worden. Let op! Wanneer een bestelling ongefrankeerd retour wordt gezonden zullen wij de verzendkosten in mindering brengen van het eventueel te restitueren bedrag. Artikelen die je in de webshop bij Hottuning hebt gekocht, kunnen ook in de winkel in Lichtenvoorde worden geruild of geretourneerd. Zie ook onze pagina over retourneren

Schroefsets

Het grote voordeel van een schroefset is dat deze in hoogte verstelbaar is. Een nieuwe set is niet direct op de juiste hoogte en hardheid ingesteld. Bepaal de voor u gewenste hoogte, door bijvoorbeeld naar de stand  van de oude dempers te kijken. De hoogte is simpel te verstellen met de meegeleverde verstelsleutel en verstelmoeren. Door de verstelmoer omhoog op te schroeven, zal de vering minder ruimte krijgen met als resultaat dat de auto zal verlagen en de set stugger aan zal voelen. De gewenste hoogte is voor iedere bestuurder verschillend en wordt gekenmerkt als een compromis tussen comfort en wegligging.

Wij adviseren ten alle tijden om uw schroefset te laten monteren bij een erkende garage. Het is voor de handige doe-het-zelver echter mogelijk de schroefset zelf te monteren mits je het juiste gereedschap tot je beschikking hebt. Voor defecten ten gevolge van een verkeerde montage zijn wij niet verantwoordelijk.

Na het monteren van een schroefset is een nieuwe uitlijning noodzakelijk. Een nieuwe set zakt echter altijd nog iets in na montage, ons advies is daarom om de set te monteren, en 2-3 weken te wachten met het uitlijnen. Direct uitlijnen is ook een mogelijkheid maar door het inzakken verlopen de instellingen en moet men de uitlijning na 2-3 weken wel even nalopen.

De afstand van de wielen/banden tot de schokdemper moet minimaal 5 mm zijn.

In de handel verkrijgbare spoorverbreders (spacers) zijn in dit geval vereist bij het gebruik van de schroefset. Bij een standaard wiel-/bandcombinatie zal dit zelden noodzakelijk zijn.

Hottuning staat garant voor een goede werking van de door haar geleverde producten gedurende de fabrieksgarantie termijn. Bij alle producten worden de wettelijke fabrieksgarantie termijn gehanteerd. Indien zich tijdens de fabrieksgarantie termijn een defect aan het product mocht voordoen (als gevolg van fabricage- of materiaalfouten), zal deze kosteloos worden omgeruild. 

De garantie is niet geldig indien het defect is veroorzaakt door een schok of val, misbruik, zand, stof, vuil, vocht of corrosie, lekkende batterijen, verkeerde behandeling, reparaties of montage door onbevoegden of defecten veroorzaakt door het niet opvolgen van de onderhoud- en veiligheidsvoorschriften.

Maandag - vrijdag staan wij van 9.00 - 17.00 uur klaar voor al uw vragen! U kunt ons bereiken op 0544-371974.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden

Telefoon

Maandag - vrijdag staan wij van 9.00 - 17.00 uur klaar voor al uw vragen!

0544-371974

E-mail

Email ons voor vragen!

[email protected]
9,4Review LogoWij scoren een 9,4 op Trustpilot

Hottuning

Veldpapendijk 3B
7156 KA
Beltrum - NL

BTW-nr: 858035510B01
KVK: 69844143