Gratis verzending (NL - BE)
Deskundige klantenservice
Voor 13:00 besteld, morgen in huis!
0
0
Gratis verzending (NL - BE)
Deskundige klantenservice
Voor 13:00 besteld, morgen in huis!

Disclaimer

Hottuning is een product van Tief-Tech BV. Hierna te noemen: Hottuning.

Hottuning heeft bij de samenstelling en ontwikkeling van deze website en de opgenomen informatie grote zorgvuldigheid betracht. De via deze website verspreide informatie is slechts informerend van aard. Hottuning aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen.

Hottuning garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze site kan op ieder door Hottuning gewenst moment worden gewijzigd.

Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor Hottuning op geen enkele wijze verantwoordelijk is. Hottuning aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van links oplevert. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat Hottuning de aldaar te verkrijgen informatie onderschrijft, doch is slechts bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie.

 

Telefoon

Maandag - vrijdag staan wij van 9.00 - 17.00 uur klaar voor al uw vragen!

0544-371974

E-mail

Email ons voor vragen!

[email protected]
9,4Review LogoWij scoren een 9,4 op Trustpilot

Hottuning

Veldpapendijk 3B
7156 KA
Beltrum - NL

BTW-nr: 858035510B01
KVK: 69844143