Gratis verzending (NL - BE)
Deskundige klantenservice
Voor 13:00 besteld, morgen in huis!
0
0
Gratis verzending (NL - BE)
Deskundige klantenservice
Voor 13:00 besteld, morgen in huis!

Door Hottuning

Waarom een cabrio windscherm?

Iedereen die wel eens in een cabriolet heeft gereden weet wat met het ‘cabriogevoel’  bedoeld word. Niets geeft nu eenmaal zo’n heerlijk vrij gevoel als het rijden met geopend dak! Heerlijk cruisen in de frisse buitenlucht terwijl u de zon op uw huid voelt schijnen. Zonnebril op, briesje door uw haren en ondertussen luisterend naar uw favoriete muziek. Krijgt u er al een beeld bij? U bent niet de enige! Cabrio rijden wordt steeds populairder en wij begrijpen wel waarom!

Cabrio's & wind

Niet iedereen denkt bij een windscherm direct aan een auto. Maar iedereen die wel eens in een cabriolet heeft gereden weet hoe vervelend de wind kan zijn. Door het open dak is een cabriolet minder aerodynamisch dan een gesloten auto. De wind wordt niet vloeiend langs uw auto geleidt waardoor ongewenste turbulentie ontstaat. Dit zorgt voor onnodig windgeruis en voelt als koude tocht. Niet alleen vervelend en oncomfortabel, maar ook nog eens ongezond.  Door de koude rijwind in uw nek en op uw schouders is een verkoudheid immers zo opgelopen. Ook is de verwarming in een cabrio nauwelijks effectief door de turbulentie. De warmte verwaait simpelweg al voordat de temperatuur aan boord behaaglijk is. Rijwind maakt het cabriorijders dus niet altijd gemakkelijk!

Cabriolet

Met een windscherm geniet u vaker en langer

Door deze ongemakken besluiten veel cabriorijders om het dak dan toch maar weer te sluiten. Voorzichtig hopend op een van de zeldzame dagen waarop de zon zich wel met genoeg kracht laat zien. En dat is heel jammer en gelukkig ook onnodig! Er is iets te doen tegen die vervelende rijwind. Een cabrio windscherm zorgt ervoor dat de rijwind langs uw auto heen waait, in plaats van er in.  Door een windscherm te plaatsen heeft de wind minder vat op u en op de ruimte om u heen. Wist u dat het juiste cabrio windscherm kan zorgen voor wel 90% minder overlast? Zo kunt u ook genieten van het cabriogevoel op de dagen dat u nu het dak gesloten houd. Klinkt dat niet heerlijk?

Het juiste windscherm voor iedere cabriolet

Omdat iedere cabrio anders is, heeft ook iedere cabriolet zijn eigen windscherm. Bij ons vindt u het juiste windscherm voor vrijwel ieder automodel. Onze windschermen zijn kwalitatief hoogwaardig en zijn erg eenvoudig en snel te monteren. Op de product pagina op onze site vindt u een duidelijke handleiding en een instructievideo. Al onze windschermen worden compleet geleverd inclusief eventuele bevestigingsmaterialen. Wilt u dat wij het voor u doen? Geen enkel probleem! Dit doen wij graag en kosteloos. U bent van harte welkom in onze winkel in Lichtenvoorde.

Peugeot 207

Windvrij genieten zonder zorgen.

Onze cabrio schermen bestaan uit een stalen frame dat bespannen is met stijlvol zwart windgaas. Dit windgaas is geheel doorzichtig zodat u altijd goed zicht houd. Het frame is luxe afgewerkt met kunstleder en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo is er altijd een windscherm dat perfect aansluit bij de kleur van uw interieur. Met onze windschermen kan uw dak altijd direct gesloten worden en de meeste modellen kunnen worden opgeborgen in de kofferbak. Voor elk model cabrio windscherm is er eventueel een luxe kunstleren opbergtas verkrijgbaar.

Voordelen cabrio windscherm:

✔️ Minder koude tocht en windvlagen
✔️ Minder windgeluiden
✔️ Effectievere verwarming
✔️ Eenvoudige montage
✔️ Geheel onderhoudsvrij

Hottuning windschermen

Al meer dan 15 jaar lang leveren wij cabrio windschermen voor de meest uiteenlopende modellen. Doordat wij de schermen in eigen beheer produceren houden wij de lijnen kort en staan wij garant voor kwaliteit met een perfecte pasvorm. Omdat wij het gehele proces beheren kunnen wij onze windschermen bijzonder scherpe prijzen. Omdat wij al onze windschermen zelf op voorraad hebben kunnen wij direct verzenden. Wist u trouwens al dat wij ook geen verzendkosten rekenen?

Meer weten? Of wilt u weten welk windscherm geschikt is voor uw cabriolet? Vraag het ons gerust! Wij staan u graag ter woord per telefoon, mail of WhatsApp. Graag tot ziens!

BMW cabrio

Laat een reactie achter

Comment form - Text

* Verplichte velden